Zengin meze Ve Balık Çeşitlerimiz

GÜNLÜK TAZE ÜRETİLEN MEZELER
Lakerda, Levrek Marin, Karides Söğüş, Ahtapot Salatası, Midye Dolma, Köz Patlıcan, Fava, Köpoğlu, Deniz Börülcesi, Atom, Hibeş, Çiroz, Pavurya, Ahtapot Karpaçyo, Girit Ezme, Cunda Ezme, Avakado Söğüş, Çanak Enginar, Barbunya Plaki, İsli Uskumru, Somon Pastırma

ARA SICAKLAR
Ahtapot Izgara, Kalamar Izgara, Kalamar tava, Karides Tava, Karides Güveç, İspanyol Karides, Balık Köfte, Safranlı Karides Tava, Kaşarlı Mantar Izgara, Taze Kuşkonmaz, İstiridye Mantarı Izgara, Baby Kalamar Izgara, Kadayıflı Karides, Kadayıflı Levrek Sarma, Deniz Mahsulleri Kavurma, Yengeç Dolma, Okyanus Lokum Pare, Şarap Soslu Kidonya, Istakoz Izgara, Levrek Simit, Baby Kalamar Dolma

ANA YEMEKLER
Kalkan, Grida, Mercan, Dil, Barbun, Boğazak Levreği, Karadeniz Levreği, Lüfer, Hamsi, Somon, Çipura, Fener Balığı, Çinekop, Dülger

ALKOLLÜ VE ALKOLSÜZ ZENGİN İÇECEK ÇEŞİTLERİ

”SEN KEYFİNE BAK”

BALIKÇI İRFAN